Tämä juttu minun piti kirjoittaa jo aikoja sitten. Ongelmana on ollut ostosteni kuvaaminen. Kun ei se vaan mitenkään  ole onnistunut! Vaikka kuinka olen yrittänyt, eivät pussukat päässeet oikeuksiinsa. Nyt sitten "valutin" mustaa väriä oikeisiin kohtiin ja...

Vieläkään ei tulos näytä siltä miltä pitäisi, mutta tähän on raja vedettävä. Tämän parempaan en pysty. Tuo alustana oleva - aivan upea- villahuivi on myös basaarista ostamani.

Kyseessä on basaari, jonka tuotto menee Bangladeshin autistien hyväksi Prerona-projektin kautta. Ystäväni vetää tätä hanketta työkseen (sekä  myös vapaaehtoisvoimin) ja tavoitteena on tasavertaiseen kumppanuuten perustuva kehitysyhteistyöhanke. Kohteina ovat siis Bangladeshin autistiset henkilöt ja rahoittajana on Suomen Ulkoasiainministeriö. Basaaritoiminnalla hankitaan varoja pakolliseen omavastuuosuuteen.

  

 

Tähän mennessä on paikallisen autismiyhdistyksen ylläpitämän koulun henkilökunnalle toimitettu tietoa, koulutusta sekä opetus- ja kuntoutusmateriaalia.

Tämän lisäksi tarkoitus on tehdä ammatti-ihmisille koulutuspaketteja ja lisätä maan yleistä autismitietoutta.

Mutta ei tästä sen enempää, asiantuntevampaa tietoa löytyy yllä olevan linkin takaa.

 

 

Pientä lisäystä: On tässä taas saanut taistella sivun ulkonäön kanssa. Selvästikään ei pitäisi laittaa tekstiä kiertämään kuvaa.