Vihaan reality-ohjelmia. Hassua onkin, että kaksi mieluista katsomiskohdettani kuuluvat kyseiseen sarjaan. Mutta niissäpä ei ketään kiusata ja kukaan ei itke.


En tunne julkkismaailmaa, joten en tiedä kuka on Jaakko Selin. Kesäparatiisi ulkomailla (YLE TV1) on kuitenkin viehättävä ohjelma ja herrasta saa erittäin sympaattisen kuvan. En seuraa ohjelmaa säännöllisesti, mutta katson kyllä hyvin mielelläni kun eteeni osuu.

Onhan se tietysti mielenkiintoista nähdä kuinka ulkomailla elellään, mutta kyllä ohjelman lumo on täysin juontajansa varassa.

Toinen mielihyvää nostattava ohjelma on Hurja remontti (Nelonen: Extreme Makeover: Home Edition). Minua viihdyttää ja ilahduttaa loputtomiin se, että köyhemmälle perheelle rakennetaan koti uusiksi viikossa. Ne lopputulokset eivät ole mitään pintasilausta vaan kertakaikkisen ylitseampuvan upeita. Melkein hihkun ääneen kun näen lopputuloksen ja perheen reaktiot.

Ehkäpä minun on korjattava mielipidettäni... en vihaa reality-ohjelmia automaattisesti. En vain kestä niitä, joissa osallistujia (ja katsojia) nöyryytetään ja halveksitaan. Kaikki positiivinen uppoaa ilmeisesti minuun tosi hyvin. Jopa siirappinen jenkkimeininki.

Ihan oikein arvattu: BB - EVVK