1 dl korppujauhoa
1 dl vettä
1 dl jugurttia
1 kananmuna
1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
500 g jauhelihaa

Korppujauho kai kuuluisi ensin turvottaa nesteessä. Muutoin luulisin ettei ole väliä missä järjestyksessä aineita sekoittelee. Vaan enpä ole alan asiantuntija (eli jos ohjeessanne on joku järjestys, noudattakaa sitä).

Pyörykät kannattaa tehdä pieniksi (ja valmiina vielä viipaloida). Niitä paistetaan 225 asteeessa uunin keskitasossa noin 15 minuuttia.

Tässä vielä näppärä neuvo palkkionamien mukana kantamiseen. Soile tämän minulle neuvoi. Hän puolestaan löysi ohjeen erinomaisesta Koirat-lehdestä.

Eli tyhjentynyt kahviaketti pestään ja huuhdellaan huolellisesti. Sitten reunoja rullataan kunnes kippo on halutun suuruinen. Taskut eivät sotkeennu eikä tarvitse etsiä lerpsun muovipussin suuaukkoa. Oivallista uusiokäyttöä siis.

Koska kippo on myös vedenpitävä, saa siitä kevyen juomakipon lenkeille mukaan. Taitettuna se ei vie tilaakaan kuin nimeksi.