Maksiloma... vasta ensi viikon torstaina töihin, sehän on melkein kaksi viikkoa! Hyvin kuluu aika pelatessa, eikä tule rahaakaan tuhlattua. Mahakin kiittää kun en ihan joka tuntemuksesta viitsi jääkaapille lähteä.

Egypti-pelit

Aikanaan tuo Children of the Nile jäi jo alkuvaiheessa kesken. Jotenkin se ei sytyttänyt Pharaon ja sen laajennusosan Cleopatran jälkeen. Sitä mielummin pelasi vanhoja juttuja uudelleen, tai teki uusia skenarioita, kuin perehtyi tulokastekeleeseen. 

Anubis 
Vähän aikaa sitten aloin taas miettiä virtuaalisen Egyptin rakentamista. Aikomuksenani oli kaivaa vanhat pelit (ja vaihtoasemassa oleva Windows 98) esiin... vaan jotenkin päädyin tuon kesken jääneen pariin.

Hieman irvistellen on todettava, että kyllähän se hyvältä peliltä vaikuttaa, ja onhan sen grafiikka hienom... siis hienoa. Kestää kyllä aikansa ennen kuin - jos koskaan - totean sen vanhan suosikkini veroiseksi.

Eli lomaterveisiä muinaisesta Egyptistä! Ihan kohta lähden taas blogeja kiertelemään. Ensin vain täytyy laittaa antiikin maailmaa vähän järjestykseen.