Kyllähän minä aina silloin tällöin innostun hääräilemään lankojen tai kankaiden kanssa. Saan minä melko usein (loppujen lopuksi) tekeleen valmiiksikin. Sitten on niitä keskeneräisiä juttuja…

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Viime keväänä aloin virkata hartiahuvia. Jossain vaiheessa tajusin, ettei lanka tule lähestulkoonkaan riittämään. Tietysti se oli siinä vaiheessa jo loppunut kaupasta. Hiipui se käsityö sitten unholaan. (Kuvan väriä en saanut mitenkään oikeaksi. Luonnossa tuo lanka ei ole noin äklöä, vaan sellaista murrettua vaaleanvihreää.)

 

1965905.jpg

 

Kaivoin tekeleen nyt esille laatikosta. Jos sitä kuitenkin jatkaisi? En tosin enää muista miten sitä virkataan, mutta ehkä se selviää, kun ottaa homman käsiinsä. 

 

Toisaalta… onhan minulla se toukokuussa 2007 aloitettu toppikin kesken. Se on melkein valmis. Pitäisi vain virkata kaula-aukkoa ja olkaimia, jos sen jälkeen katoaisi tuo omituinen rullallemeno.

 

1965969.jpg

 

Totta puhuakseni inhoan tätä muodotonta vaatekappaletta jo valmiiksi niin paljon, etten varmaan sitä ikinä päälleni laita.

 

Jatkan nyt pähkäilyäni. Voi olla, että tungen kummatkin työt vaatekomeron kaukaisimpaan nurkaan ja kaivan esille jonkun PC-pelin.