1060395.jpg

Tässä on talon eilinen tilanne. Olen tullut siihen tulokseen, että papukaijat saavat vapaasti lennellä ympäri huushollia kun Milla on paikalla. Jonkinlainen häkki niille kai täytyisi tehdä, vaikka harvemmin ne yksin joutuvat olemaan, sillä Milla kuljettaa niitä mukanaan.

Talon ulkoseinät ovat kuvan oton jälkeet saaneet väriä, niihin laitoin okraa (ainakin luulen niin)  ja kermanvalkeaa. Sisäosat taitavat jäädä aika vaaleiksi. Ovet ja portaat tulevat olemaan kellertäviä.
 


Huonejärjestys tulee olemaan seuraavanlainen: Ylhäällä on vintti muumioineen. Kolmannessa kerroksessa on wc-kylpyhuone, jonne varmaankin sijoitan palmun. Sen viereinen pieni tila… jaa, en oikein tiedä vielä.

 


Kakkoskerros on kokonaan makuuhuonetta. Sitä en ole vielä maalannut, takaseinästä tulee ilmeisesti vihertävä. Ajattelin sinne suurta papyrustaulua, en tiedä onnistuuko. Balettitanko täytyy saada mahtumaan tähän kerrokseen, se muuten vie yllättävän paljon tilaa.

 


Alakerroksessa ovat olohuone ja keittiö. Kumpikaan ei ole koolla pilattu. Onneksi Milla ei harrasta kokkaamista ja vieraathan voi aina raahata makuuhuoneeseen.

 


Kuvista kiitos isälle ja siskolle. Kone on muuten niin sekaisin, että se kuskattiin tehohoitoon. Orvon autio on PC-pöytäni tällä hetkellä!