Isä toi tänään Koneen takaisin. Se ei ole ainoastaan kunnossa, vaan entistäkin parempi. Kauheasti kiitoksia! Eräästä tietystä turvapalvelusta aion tästä lähtien pysytellä erossa. Postiluukusta ilmestyneestä laskusta riemastuneena jopa irtisanoin mokoman palvelun. Jos olisin saanut itseeni vauhtia puolitoista kuukautta aiemmin, olisin säästänyt jonkin verran rahaa. Nyt sitten saamattomuuttani makselen loppuvuodenkin "palvelut". Elättelen toivoa joulukuun maksun hyvityksestä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Nyt on pää hieman pyörällä. Toisaalta oli se aiemminkin, mutta ehkä se nyt pyörii toiseen suuntaan? Mistä tuli - Manaajan lisäksi - mieleen tämä "aivopuoliskotesti". Aluksi minun oli mahdotonta hahmottaa myötäpäiväistä pyörintää, nyt kummankin suunnan näkeminen sujuu kohtalaisen helposti.

 

Space

Olen siis surffaillut. Ihailin myös kuuluotain KAGUYAn ottamia hienoja kuvia maanlaskusta ja   –noususta. Jos minulla olisi järjettömän paljon rahaa, lähtisin avaruusturistiksi. Lottovoitto ei siihen hupiin ihan riitäkään, Olsen maksoi matkastaan 20 miljoonaa dollaria.

 

Otin nukkekodin kunnostuksen edistymisestä muutaman todisteen faijan kameralla. En nyt kuitenkaan ehdi käsitellä niitä, sillä seuraavaksi minun on sukellettava blogi-maailmaan. Moni osoite on jäänyt sattuneista syistä seuraamatta, ja ties mitä ihanuuksia niihin on ilmestynyt.

 

Lisätty: Toivottavasti ei tullut haamupäivityksiä, tappelin taiton kanssa.