Tänään TR meni perheensä kanssa siskon luo kylään. Minäkin menin. Terveellinen ruokavalio karahti karille ja upposi heti kun pulla ja kakku oli kannettu pöytään. Hyvä etten kaksin käsin tunkenut herkkuja kitaani.

721177.jpg

Kuvassa on ihana pikkuvasara, jollaiset lapsuudenystävämme meille toi. Sen saa ruuvattua auki ja sisältä löytyy pieneneviä työkaluja. Örkki on TR:n aiempi lahjoitus. Sen "päänahan" voi rullata niskaan roikkumaan, jos haluaa ihailla paljasta kalloa. Mahapullon olen täyttänyt asiaan kuuluvalla värilitkulla. Ei liene pelkoa, että aivan lähiaikoina kasvaisimme aikuisiksi.

Nyt yritän saada sohvan valmistuksesta oman kategorian aikaiseksi. Luultavasti seurauksena on haamuhälytyksiä. Onpahan sitten edes jossakin kummituksia, tuo nelosen leffa kun ei ollutkaan alan tarina.

Heti täytyy lisätä: Saimme tupakkaakin. En yleensä polta (siis nykyään), mutta nyt ajattelin ottaa ällötykset apuun. Aikomuksena on loman aikana päästä nikotiinipurkasta eroon. En minä mitään vihjaile. Ihan suoraan sanon, että tupakasta pääsee helposti irti, nikotiinipurkkaan jää todella pahasti koukkuun. Tosi hyvä ajoitus TR:ltä. Kiitos.