Tunnelmat Bittipiilossa ovat olleet hieman yrmeät, mikään ei tunnu onnistuvan. Onneksi sentään tajusin, että balettitossut roikkuvat nukkekodin takaseinällä, eli ovat aivan kelvolliset. Tällä hetkellä harmistuksen kohteena ovat jauhesammuttimet. Homma ei oikein luonnistu. Otin kuvan tämän hetken tilanteesta. Uusi versio on kuitenkin jo suunnitteilla. Jotain vähemmän vinkuraa ja epämääräistä on kirjattuna toivomuslistalle.

sammuttimet

Kuva ei ole epäterävä, teksti vain on jostain syystä tuollaista suttua. En tajua miksi, mutta yritän korjata asian.

Liimapistoolinkin kanssa riitelin viime yönä. En ole ennen sellaisen kanssa touhuillut ja totuus on, etten osaa sitä käyttää. Erinäisten julkaisukelvottomien kommettien jälkeen palasin tutun Pirkka-liiman pariin.

Olen minä johonkin sentään tyytyväinen! Tein mukavan näköisen maljakon, ihan itse. Tiimarin kannu maalattuna on myös aivan hyvä kastelukannu.

 

                  597224.jpg

Lisätty pari tuntia myöhemmin: Tappeluksihan se meni (minä vastaan tietotekniikka), mutta hyvinhän siinä kävi. Sain Wordilla tehtyä siistit ja sievät etiketit. Suurennuslasin kanssa voi jopa lukea käyttöohjeita. Lälläslää teille, kuvankäsittelyohjelmat!

Sisko tuossa soitti, on ostanut skannerin. Minullakin on sille käyttöä. Täytyy varustautua, kun menen sinne kylään ensi viikolla.

Kahden aikoihin lisättyä: Systeri soitti uudemman kerran, ja ylipuhui minut kylään. Kovalla kiireellä heitin kasaan valokuvia taltioitaviksi. Mineilyt jäävät tältä päivältä, ohjelma vaihtui skannaamiseen ja kännäämiseen.