Eilen ryntäsin kauppakierrokselle. Sain ihan kiitettävästi rahaa tuhlattua, vaikka en paljoa mitään ostanutkaan. Tässä kasassa on mineilyyn liittyvät tavarat.

592125.jpg

Sen verran kommentoin, että nuo Tiimarin söpöt puuastiat ovat liian suuria teekalustoksi, mutta niitä voi muuten käyttää. Kannusta esimerkiksi ajattelin tehdä kastelukannun. Vaaleanpunaista nauhaa ostin vain tehdäkseni niistä balettitossut. Milla haluaa tulevan kotinsa työhuoneeseen balettinurkkauksen, joten onhan siis tossutkin hankittava.

Aloin eilen valmistaa nukkekodin jauhesammuttimia. Mallina toimii oma kuuden kilon rohjakkeeni. Niitä täytyy vielä viilailla ennen maalaamista. Innostuin myös tekemään suuren maljakon. Se pysyy jopa pystyssä, ja onhan siinä reikä kukkia varten. Eli ei se aivan onneton ole.

Nyt täytyy hieman siivoilla ja käydä kioskilla. Äiti tulee tunnin päästä kylään. Tarkoituksenamme on suunnitella nukkekodin pohjapiirrosta. Suunnitelmani on ollut, että ensin hankin tavaraa joidenka avulla pystyn määrittelemään tilan tarpeen. Nythän minulla on kylpyhuoneen ja makuuhuoneen kalustus niin pitkällä, että homma jo onnistuu. Tämä on varmaan nurinkurinen tapa tehdä nukkekotia, mutta minulle se sopii.