Kai minun sitten täytyy hankkia nukkekoti. Ajattelin tehdä sen itse, että saan tarpeeksi suuria huoneita. Hm, siitä tulee mielenkiintoista! En ole pahemmin rakennellut mitään sen kaltaista - tai muutakaan. Lehtisahan kuvaakin piti käydä netissä ihmettelemässä, kun en tiennyt miltä sellainen näyttää.

        lankaa ja vessapaperia

Ajattelin tehdä kolmikerroksisen talon. Julkisivu ei pahemmin kiinnosta - sehän vain peittää sen mikä on pääasia - joten pääsen aika paljon helpommalla.

lankaa ja vessapaperia

Kuutta huonetta suunnittelin (sisältää kylpyhuoneen ja keittiön).  Yksi huoneista on tietysti omistettu papukaijoille. Katson, jos niitä myynnissä olevia lintuja saa pelastettua häkeistänsä. Jos ei, teen kaijat itse.

Eilen tutustuin nukkekoti Väinölään ja perhe Malmströmin kotisivuihin (en laita linkkiä, kun en ole sellaiseen lupaa kysynyt). Silmäni suurinpiirtein pullistuivat päästäni sitä ihanuutta katsellessani. Aivan käsittämätöntä taitoa ja paneutumista. En kuitenkaan aio masentua muiden paremmuudesta. Sitä paitsi tulen kuitenkin ostamaan suurimman osan nukkekodin tavaroista. Huonekalut ainakin.

Nyt sitten vain palkkapäivää odottelen. Täysin mahdollista tietenkin on, että olen siihen mennessä jo kehitellyt itselleni uuden harrastuksen.