"Tämä oli aikakausista paras ja pahin, se oli viisauden aikaa, se oli hulluuden aikaa, se oli uskon mutta samalla epäilyn aikakautta…" Vähän Dickensiä, tuli nimittäin kahdesta tavarakasastani mieleen Kaksi kaupunkia. Kummallisia mielleyhtymiä. Ehkäpä asiaa auttoi Vangeliksen kuuntelu, Kolumbusleffa 1492:n hieno musiikki viritti alitajunnan historiallisiin kerrostumiin.

 

Tilasin muuten sen leffan Filmifriikistä, hyllystä sitä ei löytynyt. Tästä CD:stä (Reprise) vielä sen verran, että siinä on muitakin upeita kappaleita Conquest of paradise:n ja Monastery of la Rabida:n lisäksi.

 

625248.jpg

 

Sain taas pikkuista materiaalia siskoltani. Noista vasemmalla olevista napeista hän leikkasi kannat pois. Niistä saa ainakin hienoja pannunalusia. Musta pitsikengännauha pääsi heti käyttöön. Systeri ehdotti alusvaatteita, ja noudatin häneen neuvoaan.

 

625250.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Viime aikoina tehtyä; vaatteita, muutama kirja (kovin eri kokoisia ovat) ja jokunen CD (laminoin ne leikkaamisen jälkeen). Reprise on tietysti mukana, yhden tekno-CD:n olen näkönään hukannut tekovaiheessa!

 

Hirvittävän hidasta touhua tämä mineily. Vaatteiden teko oli aika kauheaa, en vähään aikaan halua sellaiseen ryhtyä.

 

Riisipöperöni lienee valmista. Huutava nälkä on, en ole tänään syönyt omenaa kummempaa. Kun sitten vielä saan kahvia, alankin kehitellä jotain uutta.