Olen nyt täyttänyt kuvanpalautustoiveita koko illan. Aikaa vievää touhua se on, mutta melko helpolla pääsin, sillä (toistaiseksi)  on löytynyt blogin varmuuskopiot vuosi/kuukausikohtaisesti. Järkytyksekseni huomasin, että kaikkia kuvia ei löytynyt "Blogiin"-kansiosta. Sitä on eletty melkoisen leväperäisesti. Monta kuvaa jouduin poimimaan niistä sivutallenteista. Ne on bmb-muodossa, mutta helpostihan ne saa muunnettua vaikka Paint'issä jpeg-muotoon. En ole varma onko minulla tallenteita kaikista kadonneista sivuista.  Jossain vaiheessa ote lipsui. Täytyy varmaan parantaa tapansa.

Tiedän kuinka ärsyttävää tämä on. Näissä puitteissa vain nykyään elämme. Jotkut vaihtoivat Vuodatuksesta muualle... raaka totuus tosin on, että näin voi käydä missä vaan. Ihan koska vaan.

En osaa muuta neuvoa kertoa kuin... tallentakaa blogiin laittamanne kuvaversiot itsellenne jonkinlaisina päiväys tai postaustiedoin varustettuina (ja varmuuskopioikaa ne). Tallentakaa tekstinnekin, yhtä hyvin nekin voivat kadota. Tallentakaa koneellenne bloginne vaikka kuukausikohtaisesti (tallenna sivu nimellä...).  Itselläni oli tässä puutteita, onneksi löytyi varavaihtoehtoja.

Tässä on kuva peruukista, jonka ostin tanssia varten. Se oli huomattavasti "muinaisegyptiläisempi" kuin firman Cleopatrana kauppaama.

Mitenkään innostunut en ole mitään puljuja mainostamaan, mutta jos tarvitsette naamiaiskamaa, niin Buttericks on kyllä hyvä valinta. Hintavertailun vedän ihan puun takaa; voi olla kalliimpaa kuin muualla, mutta (ainakin tässä tapauksessa) laatu on parempaa kuin muilla.