Pirjolta tuli tämmöinen haaste...

Laita blogiisi kuva ja selitys siitä paikasta/asiasta kodissasi mistä et pidä. Mikä sinua ärsyttää/hävettää/mihin haluat muutoksen. Sen jälkeen haasta 5 muuta blogia esittelemään heidän ärsytyksiään.

 

Otin sitten tänään tämmöisen kuvan...

 

2118648.jpg

 

Siinä niitä ärsytyksen ja häpeän kohteita on enemmänkin.

1)Telkkari on entinen, on ollut jo pitkään. Tuossa se odottelee kuljetusta ongelmajätelaitokseen. Ilmeisesti odottelee vielä kauan, sillä YTV:n kuljetuspalvelun hinta menee yli kipurajan.

2) Keskeneräinen nukkekoti. Katto-ongelma on vieläkin hoitamatta. Ei sen puoleen, lattiaremonttikin pitäisi tehdä. Muutoin talo onkin valmis.

3) Kärsivä kasvi. Asuntoni on turhan hämärä. Sain tuon hirviökasvin kukoistamaan kesällä pitämällä sitä parvekkeella, jonne edes joskus aurinko paistaa. Heti kun toin sen sisään alkoi alamäki syöksykierteellä. Pitäisi kai ostaa kasvilamppu. Ne vaan maksavat karsean paljon, enkä ole varma onko niistä edes hyötyä. Olen nimittäin joskus kokeillut. Oikeasti kasvi on ikkunan edessä, siirsin sen tuohon vain kuvaa varten.

 

Paljon on saamattomuutta yhdessä kuvassa.

 

Ja koska jo saamattomuuteni myönsin, menen taas riman ali: Kaikki tätä tekstiä lukevat (jotka eivät ole häpeällisiä kotipaljastuksia tehneet) ovat haastettuja jatkamaan tätä meemiä.