Helsingin Sanomien vesiämpäriin mahtuu vielä jokunen pisara. Kun pönttö on täynnä, lehti lahjoittaa John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeelle 5000 euroa. Ottakaa siis osaa ja käykää testaamassa Itämeriystävällisyytenne HS:n testillä, se oli ihan mukavaa ajankulua.

Sain tämmöisen tuloksen:

Keräsit 34 puhdasta vesipisaraa 50:stä.

Olet itämeriystävällisempi kuin 91 prosenttia testin tehneistä. Testaajista 9 prosenttia on itämeriystävällisempiä kuin sinä.

 

Olet keskimääräistä halukkaampi toimimaan puhtaamman Itämeren puolesta

 

Tiedät Itämerestä enemmän kuin muut testaajat keskimäärin.

 

Elintavoissasi otat Itämeren huomioon esimerkillisellä tavalla. Tiedostat toimintasi vaikutukset ja olet valmis myös näkemään vaivaa, jotta ympäristö voisi hyvin. Jatka samalla tavalla! Voisit esimerkiksi:

Valita lautasellesi useammin luomutuotteita.

Ottaa kauppaan mukaan oman kauppakassin.

Vaihtaa hehkulamput säästölamppuihin.

Varata matkustamiseen hieman enemmän aikaa ja matkustaa lentokoneen sijasta junalla.

Oli siellä muitakin testejä, CSI:tä odotellessani niitä läpi kahlasin. Sain kaikenlaista hupaisaa "tietoa" itsestäni... Olen esimerkiksi 54-prosenttisesti mies. Itsetuntoni on alakanttiin, mutta vessanpesusta voi kuulema saada hienoja onnistumiskokemuksia (täytyisi kyllä muutenkin siivota). Luonnettani lähiten vastaava horoskooppimerkki on kalat, etäisin on skorpioni. Jos olisin julkkis, olisin Mikko Alatalo, ja huumorintajuni on 64% (laadusta eivät menneet takuuseen).